Je hebt behoefte om te sparren met een ervaren collega en wilt nu zelf weleens een luisterend oor en ondersteund worden.

Of je nu aanloopt tegen persoonlijke of professionele zaken, ik bied je een luisterend oor, denk met je mee en neem je mee in mijn energie. 

Ook als coach & therapeut hoef je het niet alleen te doen! Ik ben meer dan 20 jaar coach en 17 jaar therapeut. Daarnaast heb ik een eigen KTNO erkend opleidingscentrum gehad. Verder ben ik visiteur bij collega’s hun praktijken geweest voor de KBNT.

Als opleider & visiteur viel mij regelmatig op dat naast vakkennis het ontzettend belangrijk is dat jij jouw praktijk en jouw clienten kunt dragen.

En als jij het moeilijk hebt, gaat het in jouw praktijk uiteindelijk ook niet goed. Jouw energie is de basis van alles. Energielekken kosten je jouw werkgeluk & levensplezier. En uiteindelijk ook inkomsten en jouw praktijk.

En ik weet waar jij het over hebt, mijn zoon was een baby toen ik volledig zelfstandig ondernemer werd. Ondertussen is hij volwassen en combineer ik nu mijn praktijk met mantelzorg.

 

Wat ik vaak hoor;

 • Je vindt het lastig om jouw praktijk met kinderen te combineren
 • Je twijfelt steeds meer aan jezelf
 • Je bent mantelzorger en merkt dat dit invloed heeft op jouw praktijk
 • Je wilt jouw hoogsensitiviteit voor je laten werken
 • Je staat in een overlevingsstand
 • Jouw energie wisselt en je vraagt je af hoe je daarmee om moet gaan
 • Je neemt te veel energie en gevoelens van jouw klanten over
 • Je hebt moeite jouw grenzen aan te geven
 • Jouw clienten bepalen jouw agenda
 • Je wilt jezelf krachtiger neerzetten en voor jouw waarde staan
 • Jouw praktijk kost je te veel energie
 • Je vindt jouw clienten vaak niet meer leuk om mee te werken
 • Je durft niet voor jouw Next Level te gaan
 • Je wilt meer vanuit jouw hart ondernemen
 • Je hebt last van blokkades
 • Je durft niet goed te starten
 • Je vindt het een uitdaging om op jouw intuitie te vertrouwen 
Reviews
Eind 2019 liep ik vast in mijn eigen onderneming. Ik werkte hard om mijn eigen coachingspraktijk op te zetten, maar ik werkte veel te hard en kreeg er veel te weinig energie voor terug. Wat maakte dat ik ging twijfelen of ondernemen wel de juiste weg was voor mij.
Adriana liet mij inzien dat ik me veel meer mocht focussen op de doelgroep waar ik zelf ook energie van kreeg en waar ik echt goed in was. Ook liet zij mij inzien hoe belangrijk je eigen rust en ontspanning is naast de onderneming. Dat het oké is soms even achteruit te leunen en te zien wat er ontstaat vanuit het vertrouwen hierin.
Ondertussen loopt mijn praktijk veel beter en heb ik energie over om te genieten van het leven.
Jelly

Afgelopen week een sessie bij Adriana gehad. Soms loop je als hsp`er even vast en zie je door de bomen het bos niet meer. Bij mij speelde er even zoveel dat ik geen overzicht en focus meer had en alleen maar aan het bedenken was.
Adriana heeft de gave om je aan te voelen en je weer stevig in je kracht te zetten. Wat is je talent, je passie, wat geeft je energie en vooral, wat heb je nodig? Gewoon weer even terug naar jezelf. En ineens is het weer helder. Ja, zo ga ik het doen!
De focus is weer terug en nieuwe ideeën worden geboren, ik ben er weer! Wetende dat ik, als ik het weer even kwijt ben, altijd weer even met Adriana kan brainstormen om de focus weer helder te krijgen. Heerlijk!
Tjitske

Adriana Visser, Senior coach met ijzersterke intuitie

In mijn werk is het al meer dan 20 jaar mijn passie om anderen te zien groeien en floreren. Sinds 2006 coach ik coaches en therapeuten, van 2012 tot 2018 was ik docent & mentor bij mijn eigen KTNO erkende opleidingscentrum voor coaches & therapeuten.
Als jouw mentor help ik je niet alleen door blokkades heen, doorbreek ik belemmerende overtuigingen met je, maar coach en adviseer je ook. Je kunt met mij sparren. En ik neem je mee in mijn energie.
Waar jij nu staat heb ik ooit ook gestaan en ik weet welke stappen je nog te zetten hebt. Maar jij hoeft het niet alleen te doen. lk help je om jezelf en jouw business stevig neer te zetten.
Ik leer jou hoe jij de regie over jouw praktijk neemt. Wijs jou de weg, neem je mee in mijn energie.
Ik leer je hoe en zorg ervoor dat je de benodigde stappen gaat zetten.  Twijfels en angsten overboord zet. Je hoeft het dit keer niet alleen te doen.
Zodat jij de Echte ondernemervrijheid ervaart; vrijheid om jezelf te zijn en voor het leven te kiezen dat bij jou past.

Je hoeft het niet alleen te doen

Wil jij Nu voor jezelf kiezen en de krachtige combinatie van jouw sensitiviteit en andere kwaliteiten gaan inzetten zodat jij keuzes gaat maken die jou Echt gelukkig maken?
Mijn sensitiviteit is mijn grote kracht en heeft ervoor gezorgd dat ik krachtig ben gaan staan in mijn leven en werk.
We gaan samen aan de slag, zodat jij authentiek jezelf kunt zijn.

Jaar docent & coach

jaar therapeut

Ben jij die coach met een missie die geld wil verdienen door zichzelf te zijn? Wil jij je dromen waarmaken? Vanuit vrijheid leven & ondernemen?

Energie

Je maakt keuzes van binnenuit die jou energie geven. En leert jouw grenzen te bewaken, los te laten en weer op te laden. Energielekken worden gedicht.

Werken vanuit jouw kwaliteiten

Je gaat jouw kwaliteiten als HSP bewust inzetten in jouw werk. We onderzoeken samen wat jouw talenten zijn en hoe je deze beter kunt gaan inzetten.

Blokkades doorbreken

Blokkades om te starten, angst voor zichtbaarheid, op geld of doorgroeien, etc. Met hypnocoaching gaan we door de verschillende lagen en de basis voor jouw doorbraak.

Omgaan met jouw sensitiviteit

Als je het nog lastig vind om goed om te gaan met jouw sensitiviteit op jouw werk, gaan we er samen aan werken dat het makkelijker voor jou wordt. Zodat je meer energie krijgt.

Sensitiviteit als kwaliteit

Je hebt al langer het idee om jouw sensitiviteit voor je te laten werken. Maar je weet nog niet goed hoe. We gaan samen de stappen in jouw professionele groei nemen.

Innerlijk compas

Je weet dat je een sterke intuitie hebt, maar de afstemming en het vertrouwen mag nog groeien. Alleen met jouw hoofd kom je er niet. Ik leer je te luisteren naar jouw geweldige compas.

Inzichtsessie

Klaar voor de eerste stap

Je hebt behoefte om met een ervaren collega te sparren en wilt nu zelf weleens een luisterend oor!

De sessie duurt 1,5 uur en kan online of live in Leeuwarden plaatsvinden.

Jouw investering is 149 euro.